Korona-viruksen vaikutus toimintaamme

Tiedote korona-viruksen vaikutuksista autokoulumme toimintaan

Tiedote päivitetty viimeksi 7.4.2020.

Ajanmukaisin tieto on aina saatavissa Facebook-seinältämme, facebook.com/Autokoulu-Lehtela-107428499323450/

 

1. AUKIOLOAJAT

Sihteeri palvelee toimistolla toistaiseksi maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-17. Torstaisin ja perjantaisin toimisto on suljettu. Yhteydenotot, ohjeistukset ja ajanvaraukset pyritään hoitamaan ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Otamme kuitenkin asiakkaita tarvittaessa (esim. paperisten ajokorttilupien täyttämisen, tarvittavien liitteiden toimittamisen vuoksi jne) toimistolla vastaan näiden aukioloaikojen puitteissa yksi kerrallaan. Toimiston pinnat desinfioidaan asianmukaisesti ja heti ovesta sisään tultaessa löytyy käsidesi sekä wc käsienpesuun.

 

2. KURSSIT

Kaikkien ajokorttiluokkien kurssit pyörivät normaalisti ja niille voi ilmoittautua koska tahansa puhelimitse (0509132244 myös whatsapp) tai sähköpostitse (toimisto@autokoululehtela.fi). Voit ilmoittautua kurssille myös kotisivujemme kautta. Sihteeri ottaa yhteyttä ja ohjeistaa kurssin suorittamisesta puhelimen ja/tai sähköpostin välityksellä. Autokoululla ei toistaiseksi järjestetä infotunteja.

 

3. TEORIATUNNIT

Pakolliset teoriatunnit suoritetaan nettiopetuksessa. Luokkateoriatunnit ovat siis toistaiseksi peruttu. Olethan yhteydessä autokouluumme mikäli sinulla ei ole ohjetta etäteorioiden suorittamiseen.

 

4. AJOTUNNIT

Ajotunteja pidetään toistaiseksi normaalisti huolellista hygieniaa noudattaen. Autojen pinnat ja hallintalaitteet desinfioidaan jokaisen oppilaan jälkeen. Peruthan ajotuntisi mikäli olet vähääkään kipeä tai jos lähipiirissäsi on altistuneita. Peruuttamisista ei tule kuluja.

 

5. TEORIA- JA AJOKOKEET

Ajovarma tiedotti olevansa avoinna ja palvelevansa normaalisti. Tämä tarkoittaa siis sitä, että ajokokeita, käsittelykokeita ja teoriakokeita järjestetään edelleen - toki turvallisuus edellä huolellista hygieniaa noudattaen. Mikäli tunnet itsesi vähääkään kipeäksi, ethän mene tutkintoihin. Peruutuksista ei tule kuluja.

 

6. MOPO- JA MOOTTORIPYÖRÄVARUSTEET

Edellytmme mopo- ja moottoripyöräoppilaitamme käyttämään toistaiseksi ajotunneilla omia kypäriä sekä hanskoja.

Seuraamme tilannetta ja reagoimme tarvittaessa.

Voimia ja jaksamista jokaiselle tämän poikkeuksellisen tilanteen keskellä. Pidetään huolta toisistamme.