Korona-viruksen vaikutus toimintaamme

Tiedote korona-viruksen vaikutuksista autokoulumme toimintaan

Tiedote päivitetty viimeksi 10.6.2020.

Ajanmukaisin tieto on aina saatavissa Facebook-seinältämme, facebook.com/Autokoulu-Lehtela-107428499323450/

 

1. AUKIOLOAJAT

Sihteeri palvelee toimistolla normaalien aukioloaikojen puitteissa ma-to klo 10-17 ja pe klo 10-16. Yhteydenotot, ohjeistukset ja ajanvaraukset pyritään hoitamaan ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Otamme kuitenkin asiakkaita tarvittaessa (esim. paperisten ajokorttilupien täyttämisen, tarvittavien liitteiden toimittamisen vuoksi jne) toimistolla vastaan näiden aukioloaikojen puitteissa. Toimiston pinnat desinfioidaan asianmukaisesti ja heti ovesta sisään tultaessa löytyy käsidesi sekä wc käsienpesuun.

 

2. KURSSIT

Kaikkien ajokorttiluokkien kurssit pyörivät normaalisti ja niille voi ilmoittautua koska tahansa puhelimitse (0509132244 myös whatsapp) tai sähköpostitse (toimisto@autokoululehtela.fi). Voit ilmoittautua kurssille myös kotisivujemme kautta. Voit halutessasi joko osallistua autokoululla j?rjestett?v?lle infotunnille tai sihteeri ottaa yhteyttä ja ohjeistaa kurssin suorittamisesta puhelimen ja/tai sähköpostin välityksellä.

 

3. TEORIATUNNIT

Pakolliset teoriatunnit voit suorittaa joko etänä nettiopetuksessa tai autokoululla paikan päällä. Olethan yhteydessä autokouluumme mikäli sinulla ei ole ohjetta etäteorioiden suorittamiseen. Lukujärjestyksen paikan pä?älä pidettävistä luokkateorioista saat autokoululta. Luokkateorioille tulee ilmoittautua ennakkoon, sillä luokassa on tilaa rajatulle oppilasmäärälle. Näin pystymme varmistamaan riittävät turvavälit.

 

4. AJOTUNNIT

Ajotunteja pidetään toistaiseksi normaalisti huolellista hygieniaa noudattaen. Autojen pinnat ja hallintalaitteet desinfioidaan jokaisen oppilaan jälkeen. Peruthan ajotuntisi mikäli olet vähääkään kipeä tai jos lähipiirissäsi on altistuneita. Peruuttamisista ei tule kuluja.

 

5. TEORIA- JA AJOKOKEET

Ajovarma tiedotti olevansa avoinna ja palvelevansa normaalisti. Tämä tarkoittaa siis sitä, että ajokokeita, käsittelykokeita ja teoriakokeita järjestetään edelleen - toki turvallisuus edellä huolellista hygieniaa noudattaen. Mikäli tunnet itsesi vähääkään kipeäksi, ethän mene tutkintoihin. Peruutuksista ei tule kuluja.

 

6. MOPO- JA MOOTTORIPYÖRÄVARUSTEET

Edellytmme mopo- ja moottoripyöräoppilaitamme käyttämään toistaiseksi ajotunneilla omia kypäriä sekä hanskoja.

 

7. TIEDOKSI TOIMISTON KESÄLOMA

Autokoulun toimisto on kesäloman ajan 6.7.-2.8. suljettu. Toimiston kesäloman aikana saat opettajiin parhaiten yhteyden puhelimitse, joskin yhteydenottoihin vastaamisessa saattaa esiintyä viivettä. Ennakkoon sovitut ajotunnit ja tutkinnot pidetään toimiston kesäloman aikana normaalisti. Toimisto on normaalisti avoinna taas 3.8. eteenpäin.

Seuraamme tilannetta, päivitämme tätä tiedotetta ja ilmoitamme heti mahdollisista muutoksista.

Voimia ja jaksamista jokaiselle tämän poikkeuksellisen tilanteen keskellä. Pidetään huolta toisistamme.