Ikäkuljettajat ja kortilliset

Ajotaidon päivitystä ja terveysperusteisia ajonäytteitä

Ajotaidon päivitystä

Valikoimistamme löytyy palvelut myös kortillisille ja ikäkuljettajille. Kauttamme onnistuu suorittaa niin lääkärin määräämät terveysperusteiset ajonäytteet kuin poliisin määräämät ajokokeetkin. Mikäli kaipaat varmuutta ajamiseen tai neuvoja nykyautojen toimintaan, voit suorittaa kauttamme niin lisäajo- kuin teoriatuntejakin.

Palvelumme

Palvelumme ikäkuljettajille ja kortillisille
  • Terveysperusteiset ajonäytteet
  • Auton vuokra ajokokeeseen
  • Ajotaidon päivitystä ja neuvoja nykyauton toimintaan
  • Varmuutta ajamiseen lisäajotunneilla

Ikäkuljettajat

Terveysperusteinen ajonäyte

Terveysperusteinen ajonäyte 180 e

Lääkäri voi osana tekemäänsä lääkärintarkastusta, oman päätöksentekonsa tueksi ennen johtopäätöksien tekemistä, lähettää henkilön ajoterveyden arviointiin eli terveysperusteiseen ajonäytteeseen. Arviointi tapahtuu normaalissa liikennevirrassa autokouluvarusteisella manuaali- tai automaattivaihteisella ajoneuvolla. Arvio toteutetaan tutkittavalle tyypillisessä liikenneympäristössä ja siinä arvioidaan sairauden aiheuttamien muutosten vaikutusta ajoturvallisuuteen. Terveysperusteisen ajonäytteen jälkeen opettaja kirjoittaa lausunnon hoitavalle lääkärille.

Tutkittava voi sopia arvion joko soittamalla p. 050 913 2244, sähköpostitse toimisto@autokoululehtela.fi tai tulemalla käymään autokoululla paikan päällä.

Ajokoepaketit

Ajokoepaketti perus 225 e (+ Ajovarmalle suoritettava ajokoemaksu 99?) Paketti sisältää 1h ajo-opetusta (auton käyttöä, risteysajoa) ja autokoulun auton vuokran ajokokeessa. Ajokoepaketti suositus 315? (+ Ajovarmalle suoritettava ajokoemaksu 99?) Paketti sisältää 2h ajo-opetusta (auton käyttöä, risteysajoa ja harkkainssi) ja autokoulun auton vuokran ajokokeessa.

Lisäajo- ja teoriapaketit

Ajotaidon päivitys-paketti 350 e. Paketti sisältää 2h teoriaopetusta ja 3h ajo-opetusta autokoulun kalustolla ajettuna.

5h lisäajopaketti 425 e. Paketti sisältää 5h ajo-opetusta autokoulun kalustolla ajettuna.

10h lisäajopaketti 800 e. Paketti sisältää 10h ajo-opetusta autokoulun kalustolla ajettuna.

2h teoriapaketti 100 e. Paketti sisältää 2h teoriaopetusta autokoululla paikan päällä suoritettuna.

Lisäajo-opetus yksittäin 90 e/h autokoulun kalustolla ajettuna. Paketti sisältää vapaa-valintaisen määrän ajo-opetusta valitsemastasi aiheesta/aiheista autokoulun kalustolla ajettuna. Yhden ajotunnin kesto on 50 minuuttia. Omalla autolla ajettuna -20 e/h.